Împreună pentru un impact social mai mare

Atunci când vrei să faci ceva, este întotdeauna mai ușor să nu fii singur. Asociația C.A.R. Sanitar, împreună cu partenerii săi se străduit să vă faciliteze accesul la cele mai bune servicii cu un cost minim

AR Sanitar Deva este o instituție financiară nebancară ce oferă servicii de economisire, consiliere
financiară și creditare respectând principiile tradiționale ale întrajutorării, așa cum au fost ele stabilite
acum mai bine de 100 de ani, dar într-un cadru dinamic și modern, adaptat zilelor noastre.

Fondată în 1997, ca asociație fără scop patrimonial, a dovedit pe parcursul celor 24 de ani, excelență în dezvoltarea de servicii financiare, oferind o gamă variată de ajutoare sociale nerambursabile,
împrumuturi în condiții avantajoase și un sistem de economisire performant neimpozabil conform legii.

Principiul de funcționare al C.A.R. Sanitar este unul simplu și foarte transparent: economiile realizate în cadrul instituției sunt investite în împrumuturi, iar la final de an, venitul realizat după scăderea
cheltuielilor de operare sunt distribuite proporțional, în funcție de valoarea fondul social acumulat,
fiecărui membru.

Organizația inițiatoare a Reabilitare.eu

Furnizor de servicii de diagnostic

Synevo este unul dintre cei mai importanți furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, care acoperă o gamă largă de servicii de laborator, de la teste de prevenție până la monitorizarea tratamentelor.Synevo România administrează o rețea națională de 21 laboratoare și 147 de centre de recoltare a probelor biologice, amplasate în zone ușor de accesat din 65 de localități. Peste 1.400 de angajați sunt implicați în deservirea a mai mult de 3,5 milioane de clienți, prin realizarea a peste 17 milioane de teste anual.
Cu o experiență de 26 ani în piață, Synevo România susține profesioniștii din domeniul sănătății, unitățile medicale, cercetătorii, companiile farmaceutice și pacienții în vederea luării unor decizii informate și oferă acces la platforme digitale care permit experiențe personalizate pentru clienți. (www.synevo.ro)
Synevo România face parte din Medicover AB, unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și diagnostic, cu sediul central în Suedia, listată și cotată la Bursa NASDAQ Stockholm. (www.medicover.com).

Destine Holidays, este o agenție de turism infiintata in anul 2018, parte a grupului de firme Destine Holding alături de: Destine Broker de Asigurare Reasigurare, Destine Leasing IFN, Destine Imobiliare si Destine Asigurari – Rep. Moldova.

Misiune
Misiunea noastră este de a asigura servicii impecabile prin care să satisfacem nevoia de excelență a clienților noștri, să oferim experiențe ce depășesc granițele unei rezervări online. Destine Holidays oferă o gamă variată de servicii turistice, atât în România cât și în afara țării.

Viziune
Ținta noastră este să devenim cel mai mare “hypermarket” de turism din România; locul în care turiștii pot găsi o gamă completă de produse turistice, cu oferte comparative de la cei mai importanți tour-operatori din piață.

Obiectiv
Destine Holidays vine în întâmpinarea turiștilor cu un concept nou care să satisfacă nevoia de călătorie a acestora și anume Brokerul tau de vacante. Prin acest concept, turiștii Destine Holidays pot compara ofertele de călătorie a celor mai importanți Tour Operatori atât din România, cât și din străinătate. Turiștii își pot alege singuri cu ce Tour Operator să călătorească în vacanță, în urma unei consultanțe axate pe nevoile acestora. Destine Holidays devine astfel hypermarketul de vacanțe, locul în care putem găsi cea mai complexă și mai variată gamă de servicii turistice

Clinică privată de recuperare

Kinetic Neuro Rehab, este un cabinet de recuperare , cu aparatura performanta , unic in judetul Hunedoara. In acest cabinet de recuperare oferim servicii de calitate, avand in dotare aparatul revolutionar D-Wall ( Digital Wall ). D-WALL este un sistem de 𝗞𝗶𝗻𝗲𝘁𝗼𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽𝗶𝗲 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗖𝗼𝗺𝗽𝘂𝘁𝗲𝗿𝗶𝘇𝗮𝘁, care înlocuiește gimnastica medicală clasică, făcând tot tratamentul mai atractiv, distractiv și eficient. 𝑫-𝑾𝑨𝑳𝑳-ul îl va stimula pe pacient să își controleze mișcăriile mai bine, deoarece primește un feedback instant legat de postură, control și poziție, iar recuperarea medicală este mai rapidă și pacientul va scăpa de durere mult mai repede! Ce este foarte inovativ și interesant, este faptul că prin acest sistem clientul împreună cu kinetoterapeutul nostru poate să aleagă împreună tipurile de exerciții. Acest lucru fiind foarte important prin faptul că pacientul va conștientiza execuția mișcărilor, corectând mai repede mișcările și poziția defectuasă iar recuperarea se va face mult mai rapid.

Aparatul 𝑫-𝑾𝒂𝒍𝒍 este perfect pentru 𝒓𝒆𝒄𝒖𝒑𝒆𝒓𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒎𝒆𝒅𝒊𝒄𝒂𝒍𝒂̆ 𝒂 𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕𝒊𝒗𝒊𝒍𝒐𝒓: se pot efectua cu precizie teste și exerciții de echilibru, stabilitate și postură cu rezultate precise și exacte. Sistemul 𝐷-𝑊𝑎𝑙𝑙 are exerciții presetate pentru fiecare articulație și pentru exerciții specifice de recuperare rapidă a afecțiunilor. 𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐨𝐫𝐞𝐬𝐜 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐢𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞𝐜𝐭𝐞, 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐨𝐛𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐜𝐚 𝐝𝐞 𝐛𝐢𝐫𝐨𝐮.

Toate sesiunile de kinetoterapie efectuate pe 𝗗-𝗪𝗮𝗹𝗹 sunt potrivite atât pentru adulți cât și pentru copii. De asemenea, aparatul 𝗗-𝗪𝗮𝗹𝗹 este potrivit pentru persoanele cu 𝒅𝒊𝒛𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒂̆𝒕̦𝒊, 𝒂𝒇𝒍𝒂𝒕𝒆 𝒊̂𝒏 𝒔𝒄𝒂𝒖𝒏 𝒄𝒖 𝒓𝒐𝒕𝒊𝒍𝒆 𝒔̦𝒊 𝒊̂𝒏 𝒓𝒆𝒄𝒖𝒑𝒆𝒓𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒐𝒓𝒕𝒐𝒑𝒆𝒅𝒊𝒄𝒂̆.

𝑫-𝑾𝒂𝒍𝒍 𝒏𝒖 𝒂𝒓𝒆 𝒍𝒊𝒎𝒊𝒕𝒆!

𝑬𝒔𝒕𝒆 𝒖𝒏 𝒔𝒊𝒔𝒕𝒆𝒎 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒖𝒕𝒆𝒓𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒅𝒆 𝒌𝒊𝒏𝒆𝒕𝒐𝒕𝒆𝒓𝒂𝒑𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒄𝒂𝒑𝒂𝒄𝒊𝒕𝒂̆𝒕̦𝒊 𝒖𝒊𝒎𝒊𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆, 𝒊𝒂𝒓 𝒓𝒆𝒄𝒖𝒑𝒆𝒓𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒆𝒇𝒊𝒄𝒊𝒆𝒏𝒕𝒂̆ 𝒔̦𝒊 𝒓𝒂𝒑𝒊𝒅𝒂̆!

Acest cabinet mai ofera servicii precum : kinetoterapie (gimnastica medicala), fizioterapie( curenti, laser ,ultrasunete, terapia tecar, chiropractica , terapia trigger poitns, dry needlig, drenaj limfatic manual , terapie decongestiva( in afectiuni limfatice), masaj terapeutic, evaluare posturala, evaluarea colonei vertebrale cu ajutorul aparatului Spinal Mouse, tratament pentru migrene, bandajare cu benzi kinesiologice , infiltratii cu acid hialuronic (efectuate de catre medicul specialist), infiltratii cu antiinflamatoare (efectuate de catre medicul specialist), consultatie medicala de specialitate.

O companie nouă dar care are experiența necesară pentru a vă îndruma pașii spre digitalizarea activității. Digitalizarea nu este un proces simplu și nici unul care se poate face peste “peste noapte”, de aceea Systhema nu va începe niciodată o discuție cu “aveți nevoie de un site web”. Colaborarea cu noi începe cu un interviu privind afacerea pe care o dețineți și continuă cu o evaluare amănunțită a gradului de digitalizare a afacerii dar și a clientelei, culminând în urma analizei cu alegerea celor mai bune soluții pentru a vă sprijini în obținerea rezultatelor așteptate. Digitalizarea înseamnă mai mult decât crearea unei pagini web – digitalizarea înseamnă un mijloc prin care serviți interesele clientelei dumneavoastră și puteți identifica noi oportunități.

Doriți să deveniți partener Reabilitare.eu?

Atunci când vrei să faci ceva, este întotdeauna mai ușor să nu fii singur. Asociația C.A.R. Sanitar, împreună cu partenerii săi se străduie să crească nivelul de incluziune financiară și socială al populației. Vrei să ajuți?