Sănătatea este pe primul loc. Ai grijă de tine!

Atunci când vrei să faci ceva, este întotdeauna mai ușor să nu fii singur. Asociația C.A.R. Sanitar, împreună cu partenerii săi se străduie să vă faciliteze accesul la cele mai bune servicii cu costuri permisive la care se oferă un discount oferit de partenerii noștri

Împrumutul pentru asistență medicală

Creat din dorința de a oferi o șansă în plus persoanelor care au nevoie, de regulă, urgentă pentru efectuarea unor investigații sau proceduri medicale și cu misiunea declarată de a crește incluziunea financiară a populației, acest credit este optimizat în așa fel încât să nu fie o povară pentru împrumutat. Am prevăzut un termen de rambursare generos, de până la 60 de luni pentru o sumă maximă de 45.000 lei, fără comisioane sau alte costuri în afară de dobânda anuală în valoare de 12% pe an. De regulă, pentru persoanele cu un grad ridicat de eligibilitate acesta se acordă pe loc, pentru că știm cât de importantă este sănătatea. Garanțiile pentru acest tip de împrumut sunt personale (venit sau venit+giranți). În plus, prin dobândirea calității de membru aveți posibilitatea de a accesa și alte tipuri de împrumuturi, economisi sau beneficia de ajutoare sociale nerambursabile. Pentru informații suplimentare vă îndemnăm să intrați în legătură cu noi prin canalele puse la dispoziție prin acest site web.

 

Cum devii membru al C.A.R. Sanitar Deva?

Procedura este simplă iar unele beneficii sunt imediate

Intri în legătură cu noi

Ne contactezi telefonic, e-mail sau formularul de contact disponibil

Completezi documentația

Completați solicitarea de înscriere cu datele personale, furnizați cartea de identitate

Obții calitatea de membru

Odată solicitarea aprobată veți plăti 15 lei taxa de înscriere și veți deveni membru

Concret, modele exemplificative de rambursare împrumut

Exemplele de față au valoare exemplificativă și nu au o valoare contractuală întrucât valoarea rambursărilor lunare poate diferi în funcție de ziua din lună în care luați împrumutul și de data aleasă pentru scadența lunară

Un împrumut de 2500 lei pentru o perioadă de 24 luni

Veți plăti o rată lunară de 233 lei pe toată durata contractului, adică 12 luni. Suma totală pe care o veți rambursa este de 2665 lei, DAE: 12.61%.

Un împrumut de 30.000 lei pe o perioadă de 60 luni

Veți plăti o rată lunară de 668 lei pe toată durata contractului, adică 60 luni. Suma totală pe care o veți rambursa este de 40.048 lei, DAE: 12.67%.

Un împrumut de 15.000 lei pentu o perioadă de 36 luni

Veți plăti o rată lunară de 499 lei pe toată durata contractului, adică 36luni. Suma totală pe care o veți rambursa este de 17.937 lei, DAE: 12.66%.

Vreau să devin membru și să beneficiez de avantajele promovate prin site-ul Reabilitare.eu

Nimic mai simplu, intră în legătură cu noi